Színkalibrálás

Színkalibrálás

 

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy színhelyes környezetben dolgozzunk: így a végeredmény is az lesz, amit szeretnénk látni.

Monitorjaink, nyomtatóink (de akár a fényképezőgépeink és scannereink) mind-mind egységes időközönként kalibrálva vannak és minden papírhoz elvégezzük az egyedi saját színkalibrációnkat is.

A kalibrálóeszközök gyártásában világelső svájci X-Rite cég Eye-One termék-palettájának legfrissebb verzióját használjuk és eddigi tapasztalatunk alapján büszkén állíthatjuk, hogy ez a csúcsa a színkalibráló eszközöknek.
Mindezek mellé a szakavatott szem is legalább olyan fontos, mert 100%-ig nem automatizálható a folyamat: minden egyes képnél nekünk kell eldönteni, hogy a megfelelő színprofilokra való konvertálás milyen algoritmus alapján, milyen opciókkal történjen.
A rendszer mélységét olyannyira ismerjük, hogy saját fejlesztésű nyomtató- és színprofilkezelő software-ekkel rendelkezünk; speciálisan a végeredmény szimulálására (soft-proofing) kifejlesztett programunk is nagyban segíti a helyes munkafolyamat kiválasztását.
 

Mindenkinek segítünk a számára leginkább megfelelő végeredmény elérésében.

 

Behozhatod hozzánk számítógéped, monitorod, elvégezzük a szükséges színkalibrációt rajta.

Ha pedig többre vágysz és szeretnél belemélyedni a színprofilok világába, néhány fős workshop-jainkon ezt is megteheted.